Alergia pokarmowa - ankieta
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Dziękuję. Ja również mam nadzieje, że moja praca nie pójdzie na marne. Proszę o więcej. Mam niecałe 100 a potrzebuje 300
Ostatnio zmieniony pn 24 maja, 2010 16:29 przez magda_krolik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
300 to do doktoratu chyba, ale macie standardy... Chyba że właśnie doktorat piszesz:)
To może na wege dzieciaka jeszcze wejdź? Tam też widziałam mamy alergicznych dzieci i alergików.
I jeszcze
http://forum.gazeta.pl/forum/f,19760,Homeopatia.html - jest u nas sporo alergików, po znajomości Cię nie ochrzanię za łamanie regulaminu:)
To może na wege dzieciaka jeszcze wejdź? Tam też widziałam mamy alergicznych dzieci i alergików.
I jeszcze
http://forum.gazeta.pl/forum/f,19760,Homeopatia.html - jest u nas sporo alergików, po znajomości Cię nie ochrzanię za łamanie regulaminu:)
Ostatnio zmieniony pn 24 maja, 2010 17:19 przez martini, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chcesz, to mogę wypełnić. Co prawda jeszcze nie wiem, co mi jest, bo pierwszą wizytę mam we wrześniu, ale jeżeli to nie celiakia, to na pewno jakaś alergia/nietolerancja. Powoli nawet sobie zaczynam spisywać, po czym mi źle.magda_krolik pisze:Dziękuję. Ja również mam nadzieje, że moja praca nie pójdzie na marne. Proszę o więcej. Mam niecałe 100 a potrzebuje 300
"Lekarze ignorują fakt, że różne osoby różnią się między sobą molekularną strukturą
i stosują schematyczne leczenie, nie uwzględniając tych różnic."
Linus Pauling
i stosują schematyczne leczenie, nie uwzględniając tych różnic."
Linus Pauling
-
- Nowicjusz
Piszę pracę magisterską i tak mi odpowiedziano jak spytałam o liczbę respondentów. Gdybym robiła ankiete dla wszystkich nie byłoby problemu, a tak jestemw pewnien sposób ograniczona...martini pisze:300 to do doktoratu chyba, ale macie standardy... Chyba że właśnie doktorat piszesz:)
I jeszcze
Aż sie boję, bo już mnie przenoszono na różnych forach
-
- Nowicjusz
Bardzo chętnie. Przy alergenach zaznacz poprostu to co podejrzewasz. Dziękuję.Malia pisze:Jeżeli chcesz, to mogę wypełnić. Co prawda jeszcze nie wiem, co mi jest, bo pierwszą wizytę mam we wrześniu, ale jeżeli to nie celiakia, to na pewno jakaś alergia/nietolerancja. Powoli nawet sobie zaczynam spisywać, po czym mi źle.magda_krolik pisze:Dziękuję. Ja również mam nadzieje, że moja praca nie pójdzie na marne. Proszę o więcej. Mam niecałe 100 a potrzebuje 300
-
- Nowicjusz