Pomidorowa "Albongidas" po meksykańsku

Wszystko co w wodzie się moczy i na końcu pyszne wychodzi - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Pomidorowa "Albongidas" po meksykańsku

Postprzez edyta » Cz 26 sty, 2006 16:43

Przygotowujemy wywar jak na zupę pomidorową, zaprawiamy normalnie pomidorami a pod koniec gotowania wrzucamy mielone malutkie kuleczki mięsne (mielone z jajkiem, bułką bezlutenową, przyprawy jak kto lubi), gotujemy jeszcze kilka minut). No i smacznego :P
Ostatnio edytowano N 16 kwi, 2006 23:05 przez edyta, łącznie edytowano 1 raz
mamuśka Mariuszka
Avatar użytkownika
edyta
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 212
Dołączył(a): Wt 27 gru, 2005 23:25
Lokalizacja: Żagań/Warszawa

Powrót do Zupy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość