Pomidorowa "Albongidas" po meksykańsku

Wszystko co w wodzie się moczy i na końcu pyszne wychodzi - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
edyta
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
Posty: 212
Rejestracja: wt 27 gru, 2005 22:25
Lokalizacja: Żagań/Warszawa

Pomidorowa "Albongidas" po meksykańsku

Post autor: edyta »

Przygotowujemy wywar jak na zupę pomidorową, zaprawiamy normalnie pomidorami a pod koniec gotowania wrzucamy mielone malutkie kuleczki mięsne (mielone z jajkiem, bułką bezlutenową, przyprawy jak kto lubi), gotujemy jeszcze kilka minut). No i smacznego :P
Ostatnio zmieniony ndz 16 kwie, 2006 23:05 przez edyta, łącznie zmieniany 1 raz.
mamuśka Mariuszka
ODPOWIEDZ