zasmażka

Wszystko co w wodzie się moczy i na końcu pyszne wychodzi - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Postprzez soniek4 » Wt 01 gru, 2009 22:06

odpowiadajac ostatniej osobie na temat jak sie robi zasmazke, to przynajmniej my w domku to tak dzialamy:
proporcje 2:1 tłuszczu (olej, smalec (masło ma zbyt niską temperature wrzenia))
na patelnie i smazymy na kolor jaki jest nam odpowiedni, nastepnie rozprowadzamy goracym wywarem i dodajemy do reszty potrawy zageszczanej. to tyle.
dzieki wszystkim.
Obrazek
soniek4
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 9
Dołączył(a): N 25 sty, 2009 23:45
Lokalizacja: wasilków

Poprzednia strona

Powrót do Zupy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość