Śledź smażony w cieście musztardowym

Wszystko co z mięsem i rybami związane - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Śledź smażony w cieście musztardowym

Postprzez bezgluteno » N 22 gru, 2013 23:13

Składniki:
- 5 świeżych płatów śledziowych;
- cytryna;
- jajko;
- 1,5 łyżki mąki ziemniaczanej;
- 3 łyżki mąki ryżowej;
- 3 łyżki musztardy (np. chrzanowej);
- olej;
- sól morska;
- przegotowana woda;


Dłuższy opis oraz zdjęcia:
http://gotujebezglutenowo.pl/sledz-smaz ... sztardowym


Obrazek
Sklep z żywnością bezglutenową - BeGlu.pl
bezgluteno
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 20
Dołączył(a): Śr 03 lip, 2013 10:39
Lokalizacja: Polska

Re: Śledź smażony w cieście musztardowym

Postprzez kryształowa » Śr 08 sty, 2014 17:50

ale łądnie wygląda, pycha, lubię śledzie, ale w takiej wersji jeszcze nie jadłam :)
kryształowa
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Dołączył(a): Śr 08 sty, 2014 16:58

Re: Śledź smażony w cieście musztardowym

Postprzez uniaczek » Cz 09 sty, 2014 15:24

Nie chcę kaprysić, ale zwyczajny śledź smażony [url]baaardzo długo[/url] pozostawia specyficzny, trudny do wywietrzenia zapach. Czy tak jest również w tym przypadku?
Avatar użytkownika
uniaczek
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 498
Dołączył(a): So 19 sty, 2013 18:25
Lokalizacja: Gniezno

Re: Śledź smażony w cieście musztardowym

Postprzez kitty » Pt 14 lut, 2014 16:55

jak to każda ryba ;)
kitty
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Dołączył(a): Pt 14 lut, 2014 16:48


Powrót do Dania mięsne i rybne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość