zapiekane HOT DOGI

Wszystko co z mięsem i rybami związane - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
alice26
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: sob 17 lip, 2004 20:59
Lokalizacja: Warszawa

zapiekane HOT DOGI

Post autor: alice26 »

1.przygotowujemy farsz z kapusty taki jak na pierogi. 2.tyle parówek ile mamy zamiar zjeść porcji. 3.smażymy naleśniko-omlety na bazie mąki kukurydzianej. 4.na ciepłego naleśniko-omleta bo wtedy jest w miare elastyczny nakladamy ketchup + musztarda, kapuściany farsz, 1 parówkę i zawijamy w rulon. 5.Wkładamy do brytfanki posypujemy żółtym serem. 6.Zapiekamy 20 minut w 200 stopniach.
kinga
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
Posty: 490
Rejestracja: pn 14 mar, 2005 11:30
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: kinga »

Danie zapowiada się przepysznie,ale jakie parówki dodajesz?

Czekam niecierpliwie,bo chcę danie wypróbować na urodzinach córci :lol:
alice26
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: sob 17 lip, 2004 20:59
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: alice26 »

Firmy której są bezglutenowe ale nie mogę podać nazwy ,według nowego regulaminu jesli dobrze go zrozumiałam . Życzę miłego przyjęcia urodzinowego , mam nadzieje że zdążyłam odpowiedzieć na czas. Pozdrawiam Alicja.
Ostatnio zmieniony pn 12 wrz, 2005 16:40 przez alice26, łącznie zmieniany 2 razy.
Wiki
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: wt 22 cze, 2004 10:44
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Wiki »

Cześć Alice :P

Mam ogromną ochotę zrobić sobie tą potrawę, nie wiem tylko jakiej użyć musztardy, a jakiej Ty używasz?

Pozdrawiam
Celiakia - zdiagnozowana w marcu 2003 r.
alice26
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: sob 17 lip, 2004 20:59
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: alice26 »

Używam delikatesowej musztardy , ale jak masz swoją ulubioną to lepiej użyć, taką do której jest się przyzwyczajonym.
ODPOWIEDZ