Problem chleba

Wszystko o przepisach, radach i wypiekaczach - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Postprzez przemus013 » So 02 paź, 2010 20:16

co dodać do chlebka zeby sie tak mocno nie starzał???
przemus013
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Dołączył(a): Śr 04 sie, 2010 20:10
Lokalizacja: Radziejów

Postprzez Cecylia » N 03 paź, 2010 12:43

Widzę, że mowa jest tylko o chlebach kupnych ja piekę sama i po wystygnięciu kroję go i zamrażam, codziennie wyjmuję tyle kromek ile planuję zjeść i zawsze po rozmrożeniu chleb jest bardzo smaczny.
Obrazek
Avatar użytkownika
Cecylia
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 368
Dołączył(a): Cz 05 cze, 2008 10:12
Lokalizacja: Wschowa

Świeży chlebek

Postprzez Danuta Wojciechowska » Śr 06 paź, 2010 18:30

Ależ oczywiście Cecylio masz rację , popieram koleżankę, bo tez tak robię, obojętnie gdzie pieczony czy w automacie, czy w piekarniku jest napewno smaczniejszy i zgodnie z tym jak robi Cecylia jest zawsze świeży.Polecam więc,a nabrałam odwagi pieczenia jak
zobaczyłam na warsztatach jak to się robi dokładnie.Pozdrawiam i życze smacznego chlebka bez żadnych ulepszaczy.
Danuta Wojciechowska
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 49
Dołączył(a): Śr 14 paź, 2009 21:55
Lokalizacja: Dęblin

Poprzednia strona

Powrót do Chleb

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość