Problem chleba
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
- Posty: 7
- Rejestracja: śr 04 sie, 2010 20:10
- Lokalizacja: Radziejów
-
- Nowicjusz
- Posty: 48
- Rejestracja: śr 14 paź, 2009 21:55
- Lokalizacja: Dęblin
Świeży chlebek
Ależ oczywiście Cecylio masz rację , popieram koleżankę, bo tez tak robię, obojętnie gdzie pieczony czy w automacie, czy w piekarniku jest napewno smaczniejszy i zgodnie z tym jak robi Cecylia jest zawsze świeży.Polecam więc,a nabrałam odwagi pieczenia jak
zobaczyłam na warsztatach jak to się robi dokładnie.Pozdrawiam i życze smacznego chlebka bez żadnych ulepszaczy.
zobaczyłam na warsztatach jak to się robi dokładnie.Pozdrawiam i życze smacznego chlebka bez żadnych ulepszaczy.