Problem chleba

Wszystko o przepisach, radach i wypiekaczach - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

przemus013
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: śr 04 sie, 2010 20:10
Lokalizacja: Radziejów

Post autor: przemus013 »

co dodać do chlebka zeby sie tak mocno nie starzał???
Awatar użytkownika
Cecylia
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
Posty: 368
Rejestracja: czw 05 cze, 2008 10:12
Lokalizacja: Wschowa

Post autor: Cecylia »

Widzę, że mowa jest tylko o chlebach kupnych ja piekę sama i po wystygnięciu kroję go i zamrażam, codziennie wyjmuję tyle kromek ile planuję zjeść i zawsze po rozmrożeniu chleb jest bardzo smaczny.
Obrazek
Danuta Wojciechowska
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 48
Rejestracja: śr 14 paź, 2009 21:55
Lokalizacja: Dęblin

Świeży chlebek

Post autor: Danuta Wojciechowska »

Ależ oczywiście Cecylio masz rację , popieram koleżankę, bo tez tak robię, obojętnie gdzie pieczony czy w automacie, czy w piekarniku jest napewno smaczniejszy i zgodnie z tym jak robi Cecylia jest zawsze świeży.Polecam więc,a nabrałam odwagi pieczenia jak
zobaczyłam na warsztatach jak to się robi dokładnie.Pozdrawiam i życze smacznego chlebka bez żadnych ulepszaczy.
ODPOWIEDZ