Pomoc dla poczatkujacego

Wszystko o przepisach, radach i wypiekaczach - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Postprzez Ola_la » Pn 17 wrz, 2012 11:21

Mazona napisał(a):Chociaż jedno, jak ktoś już się tak martwi o ten cholesterol.


Jak się martwi o cholesterol, to wcale nie musi się obawiać jajek. Już dawno (na szczęście!) je zrehabilitowano w tej kwestii.
To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
Ola_la
Wyjadacz :)
Wyjadacz :)
 
Posty: 1252
Dołączył(a): Pn 06 gru, 2010 16:39
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez noodle » Pt 02 lis, 2012 15:37

Dzisiaj piekę chleb z mieszanki na chleb Bezglutenu. Chleb pięknie wyrósł, od niecałych 30 minut jest w piekarniku. Mam nadzieję, że pięknie wyjdzie i będzie pyszny! :)
Zapraszam na mojego bloga! http://bezglutenowy.blog.pl
Od 1.11.2012 na diecie bezglutenowej
Obrazek
Avatar użytkownika
noodle
Bardzo Aktywny Forumowicz
Bardzo Aktywny Forumowicz
 
Posty: 559
Dołączył(a): Pn 11 cze, 2012 15:53
Lokalizacja: krakofsky

Postprzez noodle » Pt 02 lis, 2012 16:08

I wyrósł, naprawdę pięknie wyrósł. Pięknie się zarumienił, będzie pyszny! :)
Zapraszam na mojego bloga! http://bezglutenowy.blog.pl
Od 1.11.2012 na diecie bezglutenowej
Obrazek
Avatar użytkownika
noodle
Bardzo Aktywny Forumowicz
Bardzo Aktywny Forumowicz
 
Posty: 559
Dołączył(a): Pn 11 cze, 2012 15:53
Lokalizacja: krakofsky

Postprzez AndziaMamusia » Cz 12 wrz, 2013 13:42

Ja też piekę sama - z mieszanki bezglutenu lub mieszanek różnych mąk bezgl. Do środeczka daję startą marchewkę, prażony słonecznik, siemię lniane prażone, orzechy nerkowca, mogą być pestki dyni.
AndziaMamusia
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 364
Dołączył(a): Pn 12 sie, 2013 11:49
Lokalizacja: Żywiec

Poprzednia strona

Powrót do Chleb

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość