Pasta z czerwonej fasoli

Wszystko to co nie ma swojej kategorii w dziale Kuchnia - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Pasta z czerwonej fasoli

Postprzez xymi » Cz 19 lut, 2015 11:43

Brzmi smacznie. Muszę ją zrobić wkrótce :)

Składniki:

- puszka czerwonej fasoli
- trzy łyżki oliwy lub dowolnego oleju (najzdrowiej będzie z lnianym)
- spora łyżeczka słodkiej papryki
- szczypta ostrej papryki
- szczypta suszonego oregano
- sól i pieprz

Przygotowanie:

Fasolę odsączam i wkładam do naczynia blendera razem z pozostałymi składnikami. Kiedy nie mam gości, dodaję też ząbek czosnku. Blenduję i gotowe!

Przepis pochodzi ze strony: http://www.jadlonomia.com/2012/03/co-do ... asoli.html
Avatar użytkownika
xymi
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 263
Dołączył(a): N 11 sty, 2015 23:35
Lokalizacja: Cieszyn/Katowice

Powrót do Kogel Mogel

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron