JAGR

Dane o produktach otrzymane bezpośrednio od ich producentów.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
makakraw
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 12
Rejestracja: śr 13 maja, 2009 11:30
Lokalizacja: Malanów

JAGR

Post autor: makakraw »

Szanowna Pani
- Osełka śmietankowa to mieszanka (miks) tłuszczu mlecznego
(masła) i tłuszczu roślinnego.
- Ten produkt nie zawiera żadnych dodatków opartych na skrobi, a więc nie
może tam być glutenu.
- Zawiera natomiast emulgatory - dodatki otrzymywane z tłuszczów, lecytynę
sojową i bardzo małe ilości beta-karotenu (barwnika)

--
Pozdrawiam
Jacek Jackowski
Specjalista ds produkcji
P.H.U. JAGR
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ