Multikino Popcorn

Dane o produktach otrzymane bezpośrednio od ich producentów.

Moderator: Moderatorzy

Multikino Popcorn

Postprzez AlicjaLiliana » So 27 lut, 2016 00:06

Odpowiedź odnośnie śladowych ilości gluetnu w kontekście celiakii:

"Witam,

Wszystkie składniki używane do produkcji popcornu są wolne od glutenu.
Nie mam informacji na temat karmelu używanego do produkcji popcornu. Mam pewność jedynie jeśli chodzi o popcorn solony.

Pozdrawiam
Józek Matuszewski

Multikino S.A."
AlicjaLiliana
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 9
Dołączył(a): N 21 cze, 2015 21:15
Lokalizacja: Gdańsk

Powrót do Informacje od firm

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości