Witam Panie Michale
Do produkcji wędlin : szynka , boczek, karczek, polędwica nie są dodawane przyprawy czy dodatki zawierające gluten. Produkcja wymienionych asortymentów oparta jest na przyprawach: pieprz, czosnek,ziele angielskie, liść laurowy, sól peklująca.
W zakładzie są używane przyprawy zawierające gluten, dlatego na etykiecie jest umieszczona informacja “ produkt może zawierać zboża zawierające gluten.....” wynikająca z analizy ryzyka krzyżowych zanieczyszczeń.
pozdrawiam
Grzegorz Herman
Zakłady Mięsne Szubryt
ul.Węgrzynek 50
33-395 Chełmiec
tel. 184404768
Szubryt
Moderator: Moderatorzy
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 352
- Rejestracja: śr 04 cze, 2014 17:17
- Lokalizacja: Kraków
Szubryt
vita mancipio nulli datur, omnibus usu