Kilka pytań od nowej - proszę o pomoc.

Tutaj rozmawiamy o konkretnych produktach bezglutenowych i tych innych ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kfiatek
-#Moderator
-#Moderator
Posty: 824
Rejestracja: czw 22 lip, 2004 11:11
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kfiatek »

Kabran, dzięki za rady. OK, nie będę używać samej mąki gryczanej :D
Chyba spróbuję poeksperymentować trochę z tą mąką gryczaną, jak wyjdzie mi coś jadalnego to dam znać :wink: (Chociaż to pewnie trochę potrwa, bo ostatnio eksperymentuję z mieszaniem mąki ryżowej z innymi mąkami, ona też jest raczej ciężka i chrzęszcząca w zębach... Na pewno sprawdziłam już, że NIE należy mieszać mąki kukurydzianej i ryżowej w proporcjach 1:1 - wychodzi kukurydziana wersja chleba krasnoludzkiego :lol: )

Patysko, zajrzałam na tę stronę. Dzięki!
Podoba mi się przepis na placki z indykiem i cukinią, ale z tym chyba poczekam trochę, aż cukinia trochę stanieje :wink:
ODPOWIEDZ