Makaron ryżowy Pho Kho Ha Noi

Tutaj rozmawiamy o konkretnych produktach bezglutenowych i tych innych ;)

Moderator: Moderatorzy

Makaron ryżowy Pho Kho Ha Noi

Postprzez flops » N 17 wrz, 2017 20:46

Kupiłam w sklepie z wietnamską żywnością i zjadłam. Niby nic mi po nim nie jest, w składzie jest tylko mąka ryżowa i woda... czy powinno się kupować tylko certyfikowane? PRzyznam że spanikowałam bo makaron wyszedł fantastycznie giętki, niemal przypominający śliskością te pszenne jajeczne. Smakowo też dobry, aż podejrzany normalnie. Skóra mnie zaswędziała trochę i stąd to. Choć akurat skóra mnie podswęduje już od kilku dni, nie wiem, może to pozostałości reakcji czy co... na bg jestem trzeci miesiąc. Skóra w miejscach zmian mi się zagoiła i czasami ulega podrażnieniu, jednak bąble już nie występują, jeśli już to jakby głębsze grudki które są raczej płytkie i nie swędza. Nie czuję zamuły czy splątania po tym makaronie. Jadł ktoś z Was go?
flops
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 23
Dołączył(a): Pt 16 gru, 2016 10:28

Powrót do Produkty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości