Warsztaty kulinarne w Poznaniu – 23 kwietnia 2017

Imprezy organizowane przez Stowarzyszenie.

Moderator: Moderatorzy

Warsztaty kulinarne w Poznaniu – 23 kwietnia 2017

Postprzez Leeloo » Śr 12 kwi, 2017 15:51

Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia na warsztaty kulinarne Stowarzyszenia, które odbędą się w niedzielę 23 kwietnia o godz. 12:00 w Oberży Pod Dzwonkiem, restauracji należącej do naszego programu MENU BEZ GLUTENU, przy ul. Garbary 54.
Będziemy przygotowywać bezglutenowy chleb i inne pyszne wypieki.

Zapisy przyjmujemy na adres mailowy: poznan@celiakia.pl do 20 kwietnia 2017 r. Prosimy dodać w tytule maila: „Warsztaty kulinarne – 23 kwietnia”, a w treści imię i nazwisko. Prosimy o przyniesienie własnego fartucha i przyjście 15 minut wcześniej.

Ilość miejsc jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń. Pierwszeństwo zapisu na warsztaty mają osoby należące do Stowarzyszenia i z opłaconą składką za rok 2017. Osoby nienależące do Stowarzyszenia zostaną zapisane na listę rezerwową. Każde zgłoszenie zostanie potwierdzone e-mailem zwrotnym.

Serdecznie zapraszamy!
Oddział Poznań

Podajemy także przepisy na bezglutenowe mazurki wielkanocne:
http://www.celiakia.pl/wp-content/uploa ... ANOCNE.pdf

udostępnione przez Oberżę Pod Dzwonkiem w Poznaniu. Dziękujemy Kasi za zredagowanie przepisów <kwiaty>
Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna.

Obrazek
Avatar użytkownika
Leeloo
-#Moderator
-#Moderator
 
Posty: 6978
Dołączył(a): Pt 22 mar, 2013 19:33
Lokalizacja: Polska

Re: Warsztaty kulinarne w Poznaniu – 23 kwietnia 2017

Postprzez annpawlak » Śr 24 maja, 2017 06:54

A przepis na te smacznie wyglądające kajzerki i chlebki mozna byłoby prosić?
annpawlak
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Dołączył(a): Śr 24 maja, 2017 06:47


Powrót do Spotkania, warsztaty, wyjazdy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość