Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej – oddział Kielce, zaprasza na pierwszy w naszym mieście bezglutenowy Dzień Dziecka.
Dzięki wsparciu Fundacji EKO EDUKACJA z Kielc nasze maluch spędzą 13 czerwca 2015 r. w Bawialni AQQ w Kielcach przy ulicy Źródłowej 2/10 .
Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci i ich rodziców na wspaniałą zabawę. Spotkanie rozpoczynamy o godz. 10.00.
Zabawę poprowadzą animatorki, które będą do dyspozycji naszych pociech i zapewnią im wiele atrakcji. Razem z dzieciakami przygotujemy, na miejscu, bezglutenową pyszną pizzę. Każde z dzieci otrzyma słodki, i oczywiście bezglutenowy upominek. W czasie gdy dzieci oddadzą się zabawie, rodzice będą mieli okazję do poznania się i wymiany doświadczeń w prowadzeniu bezglutenowej diety.
Zapisy pod adresem a.przenzak@celiakia.pl lub michal.kaminski@poczta.pl.
W zgłoszeniu prosimy podać imię, nazwisko i wiek dziecka, oraz informację o przynależności rodzica do Stowarzyszenia.
Każde zgłoszenie będzie potwierdzone zwrotnym mailem. W przypadku dużej ilości zgłoszeń pierwszeństwo będą mieli członkowie Stowarzyszenia.
Udział w spotkaniu jest bezpłatny.
Anna Przenzak i Michał Kamiński
http://www.celiakia.pl/pierwszy-bezglut ... 3-06-2015/
Pierwszy bezglutenowy Dzień Dziecka w Kielcach – 13.06.2015
Moderator: Moderatorzy
Re: Pierwszy bezglutenowy Dzień Dziecka w Kielcach – 13.06.2
Byłam z córkami, ja mega pozytywnie nakręcona tym spotkaniem, mój mały bezglutek przeszczęśliwy, że w końcu gdzieś może bezstresowo jeść! Bardzo bardzo dziękuję! Na diecie jesteśmy prawie rok a było to nasze pierwsze spotkanie bg Oby częściej, oby więcej! Jesteście wspaniali!