warsztaty kulinarne w Łodzi 26.11.2011
Moderator: Moderatorzy
- madzialena
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 261
- Rejestracja: pt 01 lip, 2011 14:05
- Lokalizacja: Częstochowa
- madzialena
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 261
- Rejestracja: pt 01 lip, 2011 14:05
- Lokalizacja: Częstochowa
miksowałam masło z cukrem na puszystą masę,
niezłe przeżycie przy takiej widowni
zwykła czynność może się przerodzić
w mały stresik hehe
niezłe przeżycie przy takiej widowni
zwykła czynność może się przerodzić
w mały stresik hehe
Ostatnio zmieniony ndz 27 lis, 2011 19:32 przez madzialena, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomkus
- Bardzo Aktywny Forumowicz
- Posty: 615
- Rejestracja: pn 08 gru, 2008 12:38
- Lokalizacja: Małopolska
To wzbudzić taką myśl w sobie, że tam patrzą, a nic nie rozumieją. I może to pomoże przezwyciężyć tremę.madzialena pisze:niezłe przeżycie przy takiej widowni
zwykła czynność może się przerodzić
w mały stresik hehe
Ostatnio zmieniony ndz 27 lis, 2011 23:10 przez Tomkus, łącznie zmieniany 1 raz.
O, nie chcieć, o i nie móc umrzeć chociaż nieco!
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
Gorąco dziękuję Łodzianom którzy przyszli na pierwsze w Łodzi warsztaty kulinarne.
Wszyscy w skupieniu oczekiwali na efekt końcowy: woda+mąka=chleb bezglutenowy w dużym skrócie oczywiście.
Madziu, Ewelinko Wasze bezglutenowe marchewkowe ciasto rewelacyjnie smakowało, doskonale się czułam mając u swego boku taką pomoc Dziękuję!
Dziękuję Darii, Damianowi, Piotrowi za profesjonalną sesję zdjęciową wiem, że przyjechaliście z daleka (Opole, okolice Turku, Warszawa) aby z nami być.
Dziękuję Pani dr inż. Annie Sztekmiller-Szymańskiej za udostępnienie pracowni technologii żywności Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi.
Dziękuję Panu Mariuszowi Koczwara z firmy Bezgluten za dostarczenie mąki do wypieków.
Dziękuję Panu Jackowi Boraś z firmy Schär za dostarczenie mąki do wypieków, książeczek, broszur informacyjnych.
Dziękuję dobrym duszyczkom które pomogły mi posprzątać i pozmywać po warsztatach: Dario, Ewelinko, Sławko, Damianie, Piotrze - DZIĘKUJĘ- niewidoczne dla uczestników a dla mnie bardzo cenne!
Pochwalcie się czy spróbowaliście upiec i czy wyszły Wam wypieki: ciasta bezglutenowego marchewkowego lub chleba z cebulą lub pestkami dyni których przepisy przygotowałam specjalne dla Was na warsztaty.
Wszyscy w skupieniu oczekiwali na efekt końcowy: woda+mąka=chleb bezglutenowy w dużym skrócie oczywiście.
Madziu, Ewelinko Wasze bezglutenowe marchewkowe ciasto rewelacyjnie smakowało, doskonale się czułam mając u swego boku taką pomoc Dziękuję!
Dziękuję Darii, Damianowi, Piotrowi za profesjonalną sesję zdjęciową wiem, że przyjechaliście z daleka (Opole, okolice Turku, Warszawa) aby z nami być.
Dziękuję Pani dr inż. Annie Sztekmiller-Szymańskiej za udostępnienie pracowni technologii żywności Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi.
Dziękuję Panu Mariuszowi Koczwara z firmy Bezgluten za dostarczenie mąki do wypieków.
Dziękuję Panu Jackowi Boraś z firmy Schär za dostarczenie mąki do wypieków, książeczek, broszur informacyjnych.
Dziękuję dobrym duszyczkom które pomogły mi posprzątać i pozmywać po warsztatach: Dario, Ewelinko, Sławko, Damianie, Piotrze - DZIĘKUJĘ- niewidoczne dla uczestników a dla mnie bardzo cenne!
Pochwalcie się czy spróbowaliście upiec i czy wyszły Wam wypieki: ciasta bezglutenowego marchewkowego lub chleba z cebulą lub pestkami dyni których przepisy przygotowałam specjalne dla Was na warsztaty.
Ostatnio zmieniony pn 28 lis, 2011 23:56 przez nika., łącznie zmieniany 2 razy.
- madzialena
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 261
- Rejestracja: pt 01 lip, 2011 14:05
- Lokalizacja: Częstochowa