Dzień dobry,
jestem studentką pielęgniarstwa mam do Państwa ogromną prośbę o wypełnienie mojej ankiety,
która posłuży mi do napisania pracy licencjackiej na temat : Rola pielęgniarki w edukacji dzieci z nietolerancją glutenu.
Moja ankieta zawiera 30 pytań i jest całkowicie anonimowa, będę ogromnie wdzięczna za jej wypełnienie. Załączam link do ankiety
http://www.ankietka.pl/ankieta/187775/c ... zieci.html
Z góry dziękuje za wypełnienie mojej ankiety.
Potrzebuje pomocy:) Ankieta - CELIAKIA U DZIECI
Moderator: Moderatorzy
Re: Potrzebuje pomocy:) Ankieta - CELIAKIA U DZIECI
Rodzice, do boju!
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Zrobione, ale trochę to było pogmatwane
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
-
- Aktywny Forumowicz
wypełnione, aczkolwiek... faktycznie zawiłe,
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Po punkcie 30 jest odsyłacz dalej - po naciśnięciu kończy się ankieta bez info o końcu. Tak ma być?
Nie zauważyłam zawiłości, tylko powtórzenia: pkt.5 pyt. o masę dziecka powtarza się w pyt. o aktualną masę dziecka
Dobrze,że pielęgniarki wybierają taki temat. Jest nadzieja na bezpieczniejszy szpital, który nie truje pacjenta
Nie zauważyłam zawiłości, tylko powtórzenia: pkt.5 pyt. o masę dziecka powtarza się w pyt. o aktualną masę dziecka
Dobrze,że pielęgniarki wybierają taki temat. Jest nadzieja na bezpieczniejszy szpital, który nie truje pacjenta
Bardzo dziękuje, że poświęciliście swój czas na wypełnienie mojej ankiety, jestem ogromnie wdzięczna
Pytanie o masę urodzeniową dziecka i masę obecną jest jest dla mnie ważne dlatego, że mogę dowiedzieć się czy dziecko prawidłowo przybiera na wadze.
Pozdrawiam
Pytanie o masę urodzeniową dziecka i masę obecną jest jest dla mnie ważne dlatego, że mogę dowiedzieć się czy dziecko prawidłowo przybiera na wadze.
Pozdrawiam