Wysokie Obcasy, 14.01.2012, str.39,

Moderator: Moderatorzy

Wysokie Obcasy, 14.01.2012, str.39,

Postprzez nula » So 14 sty, 2012 17:42

Na tej stronie krótki tekst Marty Gessler, że kulinarny trend na 2012 to jedzenie bezglutenowe! Modne będzie otwieranie knajp z menu bez glutenu lub poszerzanie już istniejących potraw o te bezglutenowe.

Co prawda ma to być nowy pomysł na odchudzanie ale jest też o celiakii i alergii na gluten.

Jesteśmy modni :D
Obrazek
Avatar użytkownika
nula
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 165
Dołączył(a): Pn 23 paź, 2006 21:00
Lokalizacja: Jazgarzewszczyzna

Postprzez kinga » So 14 sty, 2012 21:59

Super,to może pani Magda otworzy taką knajpę :)
kinga
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 492
Dołączył(a): Pn 14 mar, 2005 12:30
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez wieczorynka » N 15 sty, 2012 16:12

Dobrze niech i tak będzie, niech się odchudzaję ale odchudzając się można popełniać błędy a będąc chorym na celiakię już nie. To jest co innego jednak.
Niech pani Magda wezmie w obroty kucharzy. Jestem pewna, że wielu z nich gotuje bez przygotowania zawodowego tzn nie są po szkołach gastronomicznych. W dobrej restauracji no musi być kucharz mający pojęcie o dietetyce inaczej nie ma się co oszukiwać - nie pojemy.
wieczorynka
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 435
Dołączył(a): Pt 25 lut, 2011 12:30
Lokalizacja: Żory

Postprzez madzialena » So 03 mar, 2012 00:32

w każdym razie i Marta i Magda są zainteresowane g:)
gluten, mój wróg g:hmm
Obrazek

Należę do Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Przekazuję 1% podatku na rzecz naszego Stowarzyszenia
Avatar użytkownika
madzialena
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 261
Dołączył(a): Pt 01 lip, 2011 14:05
Lokalizacja: Częstochowa


Powrót do O nas w mediach

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość