V Międzynarodowy Dzień Celiakii
Moderator: Moderatorzy
- dorciap1975
- Forumowicz
-
- Nowicjusz
- Małgorzata
- -#Moderator
- Małgorzata
- -#Moderator
Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń na MDC w Warszawie, wszystkie osoby, które się zapisały otrzymają od nas imienne zaproszenia pocztą.
Tutaj jest podana tematyka wykładów, myślę że Was zaciekawi
wykłady i prezentacje
Natomiast przypominam, że Dni Celiakii odbędą się w tym roku także we Wrocławiu (8 maja - info także na stronie i na forum), w Katowicach (12 maja, info wkrótce), w Szczecinie (29 maja), w Krakowie i innych miastach. Będziemy informować o szczegółach.
Tutaj jest podana tematyka wykładów, myślę że Was zaciekawi
wykłady i prezentacje
Natomiast przypominam, że Dni Celiakii odbędą się w tym roku także we Wrocławiu (8 maja - info także na stronie i na forum), w Katowicach (12 maja, info wkrótce), w Szczecinie (29 maja), w Krakowie i innych miastach. Będziemy informować o szczegółach.
-
- Nowicjusz
No ja nie mogę być z Wami w Warszawie, ale byłam na konferencji we Wrocławiu. było superr! Bardzo ciekawe tematy i przeprowadzone konferencje. Żałuję tylko, że ta ostatnia prowadzona przez panią dietetyk została skrócona:-( Zapisałam się do Towarzystwa i otrzymałam czasopismo(bardzo mi się podoba). można było również porozmawiać z producentami żywności(otrzymać kontakty), dostać interesujące ulotki, książeczki. Było na prawdę wspaniale. Dzięki:-)
- dorciap1975
- Forumowicz
Dzień celiakii w Katowicach (12 maja)
a ja dostałam zaproszenie do Katowic, ale niestety po fakcie.... cóż, ukłon w stronę naszej poczty. a szkoda.
..::forgive and forget and you will never regret::..
-
- Nowicjusz
- Małgorzata
- -#Moderator
Zaproszenia zostały wysłane 4 maja. Jeśli nie dojdą do kogoś - co zrobić, na pocztę polską wpływu nie mamy.. Liczy się że będziesz na liście osób, które się zgłosiły i to Cię upoważnia do wzięcia udziału w konferencji.
Ostatnio zmieniony pn 17 maja, 2010 14:48 przez Małgorzata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz