Bułki bezglutenowe
Moderator: Moderatorzy
-
- Forumowicz
- Posty: 110
- Rejestracja: śr 18 sty, 2012 14:46
- Lokalizacja: Pionki
Bułki bezglutenowe
Witajcie!!
Kupiłam bułki i po otworzeniu na drugi dzień nie nadawały się do spożycia, były takie twarde. Czy wy je w jakiś sposób odświeżacie? Bardzo proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam:)
Kupiłam bułki i po otworzeniu na drugi dzień nie nadawały się do spożycia, były takie twarde. Czy wy je w jakiś sposób odświeżacie? Bardzo proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam:)
-
- Forumowicz
- Posty: 110
- Rejestracja: śr 18 sty, 2012 14:46
- Lokalizacja: Pionki
-
- Forumowicz
- Posty: 110
- Rejestracja: śr 18 sty, 2012 14:46
- Lokalizacja: Pionki
- Małgorzata
- -#Moderator
- Posty: 1579
- Rejestracja: pn 03 sty, 2005 22:56
- Lokalizacja: Warszawa
Joanna - widzę, że nie znasz tricków, jakie każdy bezglutenowiec znać powinien
Takie pieczywo jest zawsze nieświeże na drugi dzień i podstawa to je sobie odświeżyć, można nad parą, można w mikrofalówce itp.
Jeśli chcesz możesz otrzymać od nas bezpłatny poradnik jak sobie radzić z dietą:
Celiakia i dieta bezglutenowa
Takie pieczywo jest zawsze nieświeże na drugi dzień i podstawa to je sobie odświeżyć, można nad parą, można w mikrofalówce itp.
Jeśli chcesz możesz otrzymać od nas bezpłatny poradnik jak sobie radzić z dietą:
Celiakia i dieta bezglutenowa
-
- Forumowicz
- Posty: 110
- Rejestracja: śr 18 sty, 2012 14:46
- Lokalizacja: Pionki
- Małgorzata
- -#Moderator
- Posty: 1579
- Rejestracja: pn 03 sty, 2005 22:56
- Lokalizacja: Warszawa
-
- Forumowicz
- Posty: 110
- Rejestracja: śr 18 sty, 2012 14:46
- Lokalizacja: Pionki