Pomoc dla poczatkujacego

Wszystko o przepisach, radach i wypiekaczach - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Ola_la
Wyjadacz :)
Wyjadacz :)
Posty: 1229
Rejestracja: pn 06 gru, 2010 15:39
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Ola_la »

Mazona pisze:Chociaż jedno, jak ktoś już się tak martwi o ten cholesterol.
Jak się martwi o cholesterol, to wcale nie musi się obawiać jajek. Już dawno (na szczęście!) je zrehabilitowano w tej kwestii.
To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
Awatar użytkownika
noodle
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
Posty: 418
Rejestracja: pn 11 cze, 2012 15:53
Lokalizacja: krakofsky

Post autor: noodle »

Dzisiaj piekę chleb z mieszanki na chleb Bezglutenu. Chleb pięknie wyrósł, od niecałych 30 minut jest w piekarniku. Mam nadzieję, że pięknie wyjdzie i będzie pyszny! :)
Zapraszam na mojego bloga! http://bezglutenowy.blog.pl
Od 1.11.2012 na diecie bezglutenowej
Obrazek
Awatar użytkownika
noodle
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
Posty: 418
Rejestracja: pn 11 cze, 2012 15:53
Lokalizacja: krakofsky

Post autor: noodle »

I wyrósł, naprawdę pięknie wyrósł. Pięknie się zarumienił, będzie pyszny! :)
Zapraszam na mojego bloga! http://bezglutenowy.blog.pl
Od 1.11.2012 na diecie bezglutenowej
Obrazek
AndziaMamusia
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
Posty: 364
Rejestracja: pn 12 sie, 2013 11:49
Lokalizacja: Żywiec

Post autor: AndziaMamusia »

Ja też piekę sama - z mieszanki bezglutenu lub mieszanek różnych mąk bezgl. Do środeczka daję startą marchewkę, prażony słonecznik, siemię lniane prażone, orzechy nerkowca, mogą być pestki dyni.
ODPOWIEDZ