Hochland
Moderator: Moderatorzy
Hochland
Witam Pana,
W imieniu firmy Hochland Polska Sp. z o.o. bardzo dziękuję za kontakt. Opinie Konsumentów są dla nas szczególnie ważne i cenne - analizujemy każde zgłoszenie dotyczące naszych produktów wyjaśniając wątpliwości i odpowiadając na pytania.
Zapewniam, że wszystkie produkty Hochland Polska są pozbawione glutenu, mogą być spożywane przez osoby stosujące dietę bezglutenową oraz chore na Celiakię - twarogowe (Almette, Krem Kanapkowy, Krem Śniadaniowy), żółte, pleśniowe, topione (w kubkach, bloczkach, krążkach, plastrach pakowanych indywidualnie) oraz solankowe – Patros. Jeśli chodzi o alergen, to jest nim mleko, z którego produkujemy nasze sery.
Firma Hochland Polska Sp. z o.o. dokłada wszelkich starań, by Konsumentom dostarczać produkty najwyższej jakości, spełniające normy i gwarantując najwyższy standard potwierdzony certyfikatami. Gwarantowaną jakość zdrowotną produktów zapewniają wdrożone systemy IFS i BRC oraz HACCP, które są standardem w krajach Unii Europejskiej.
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości służę pomocą. Jednocześnie przesyłam adresy stron internetowych Hochland: www.hochland-group.com, www.hochland-group.pl, www.hochland.pl, www.almette.pl, www.valbon.pl, www.seromaniacy.pl, www.patros.pl, gdzie Konsumenci mogą znaleźć odpowiedzi na potencjalne pytania.
Korzystając z okazji zachęcam do sięgnięcia po produkty z szerokiej gamy wyrobów Firmy Hochland Polska – serów: żółtych, twarogowych, solankowych, pleśniowych i topionych.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.
W imieniu firmy Hochland Polska Sp. z o.o. bardzo dziękuję za kontakt. Opinie Konsumentów są dla nas szczególnie ważne i cenne - analizujemy każde zgłoszenie dotyczące naszych produktów wyjaśniając wątpliwości i odpowiadając na pytania.
Zapewniam, że wszystkie produkty Hochland Polska są pozbawione glutenu, mogą być spożywane przez osoby stosujące dietę bezglutenową oraz chore na Celiakię - twarogowe (Almette, Krem Kanapkowy, Krem Śniadaniowy), żółte, pleśniowe, topione (w kubkach, bloczkach, krążkach, plastrach pakowanych indywidualnie) oraz solankowe – Patros. Jeśli chodzi o alergen, to jest nim mleko, z którego produkujemy nasze sery.
Firma Hochland Polska Sp. z o.o. dokłada wszelkich starań, by Konsumentom dostarczać produkty najwyższej jakości, spełniające normy i gwarantując najwyższy standard potwierdzony certyfikatami. Gwarantowaną jakość zdrowotną produktów zapewniają wdrożone systemy IFS i BRC oraz HACCP, które są standardem w krajach Unii Europejskiej.
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości służę pomocą. Jednocześnie przesyłam adresy stron internetowych Hochland: www.hochland-group.com, www.hochland-group.pl, www.hochland.pl, www.almette.pl, www.valbon.pl, www.seromaniacy.pl, www.patros.pl, gdzie Konsumenci mogą znaleźć odpowiedzi na potencjalne pytania.
Korzystając z okazji zachęcam do sięgnięcia po produkty z szerokiej gamy wyrobów Firmy Hochland Polska – serów: żółtych, twarogowych, solankowych, pleśniowych i topionych.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.
Na diecie bezglutenowej od zawsze
Cieszę się że mogłem pomóc
Ja jem serki Hochland już kilka lat. W ich składzie nie było nigdy nic niepokojącego. Coś mnie jednak naszło i postanowiłem podpytać firmę czy oby ich produkty są bezpieczne dla celiaków.
Masło jest bardzo kaloryczne bo ma aż 83% tłuszczu. Więc odstawiłem je i teraz jakby nie było Nasz suchy chlebek smaruję cienko bloczkami Hochlanda. Jem też topione w plastrach.
Ja jem serki Hochland już kilka lat. W ich składzie nie było nigdy nic niepokojącego. Coś mnie jednak naszło i postanowiłem podpytać firmę czy oby ich produkty są bezpieczne dla celiaków.
Masło jest bardzo kaloryczne bo ma aż 83% tłuszczu. Więc odstawiłem je i teraz jakby nie było Nasz suchy chlebek smaruję cienko bloczkami Hochlanda. Jem też topione w plastrach.
Ostatnio zmieniony ndz 13 paź, 2013 12:49 przez nomado, łącznie zmieniany 2 razy.
Na diecie bezglutenowej od zawsze
A to zamiana akurat z gatunku "zamienił stryjek siekierkę na kijek"...nomado pisze:Masło jest bardzo kaloryczne bo ma aż 83% tłuszczu. Więc odstawiłem je i teraz jakby nie było Nasz suchy chlebek smaruję cienko bloczkami Hochlanda.
Owszem - masło jest kaloryczne, ale ile go zjadasz na raz?
Poza tym - serek topiony jest bardzo wysoce przetworzony, a jak masz pecha, to trafisz na egzemplarz opisany przez Leeloo...
Masła nie da się odświeżyć, powstaje w wyniku ubijania śmietany i jest naprawdę zdrowym i potrzebnym tłuszczem.
Nawet ci, którzy odradzają spożywanie nabiału pod każdą postacią, zalecają jedzenie niewielkich ilości masła.
To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
© Jan Tomaszewski