jaka profesjonalna relacja!! brawo!
a powiedz jak smakowo? warto sie poświęcić i tyle walczyć, by uzyskać taki wypiek?
Chleb gryczano - ryżowo - kukurydziany na zakwasie
Moderator: Moderatorzy
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
- Posty: 507
- Rejestracja: sob 19 sty, 2013 17:25
- Lokalizacja: Gniezno
Re: Chleb gryczano - ryżowo - kukurydziany na zakwasie
Jaką długą keksówkę należy przygotować?
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
- Posty: 3643
- Rejestracja: śr 07 sie, 2013 07:40
- Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Re: Chleb gryczano - ryżowo - kukurydziany na zakwasie
Przymierzam się do zrobienia zakwasu, ale pojawia się problem z temperaturą. Nie lubię mieć w domu za ciepło, rzadko teraz włączam kaloryfery gdziekolwiek i nie wiem, gdzie miałabym go trzymać, żeby wyszedł. Ta temperatura min. 25 stopni, to konieczność? W dodatku pogoda jest kiepska, pada, więc na słońce też nie ma co liczyć
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.