przez wojtek0808 » So 18 sty, 2014 15:23
Panicz25 napisał(a):A jakich przypraw użyć, żeby uzyskać takie efekt jak w czipsach o smaku fromage albo zielona cebulka? Bo coś takiego chętnie bym zrobił sobie
Swoje lekko posypałem sproszkowanym, suszonym czosnkiem (kupnym) i efekt - o dziwo - trochę przypominał mi smak cebulki.
Mam pytanie. Swoje chipsy smażyłem w frytkownicy i nawet po dokładnym otrząśnięciu na sitku i pozostawieniu na papierze nadal były zbyt tłuste, jak na mój gust. Jest jakiś inny sposób na pozbycie się nadmiaru tłuszczu?
- Ty musisz jeść coś nowego, rozszerzać dietę. Tyle ci nie zaszkodzi. Przecież to nie może być do końca życia..
- Jak chcesz, doleję ci nakrętkę domestosa do herbaty. Przyzwyczaisz się, może któregoś dnia będziesz mógł pić całą szklankę.