Wędliny pieczone.
Moderator: Moderatorzy
Wędliny pieczone.
Podzielcie się wiedzą na ten temat.Chodzi mi o wędliny wypiekane samemu np. schab pieczony czy karczek.Czy jest to wskazane do zjedzenia dla takiej 2 miesięcznej początkującej bezglutce?:)
Mama 26-letniej Moniki,córka chora praktycznie od urodzenia.Zdiagnozowana celiakia 2004 r.wrzesień/październik.12 lat zabiegów o zdrowie dziecka...
ja nie nie jem ŻADNEJ wedliny ze sklepu.Zawsze piekę jakies miesko a potem normalnie kroję na kanapkę:)ale uwaga!przyprawiam tylko sola,swiezo mielonym pieprzem+cebulka(ewentualnie troche czosnku)nigdy nie uzywajcie "przypraw do pieczeni","wegety"itp.a ostatnio przeczytałam na majeranku i pieprzu mielonym<moze zawierac gluten>(to chyba juz moje zyciowe motto):)
- Rafal_tata
- -#Moderator
- Posty: 2660
- Rejestracja: śr 14 sty, 2004 13:31
- Lokalizacja: Kraków
A propos vegety, jest o niej kupe na forum. Poczytaj.
● Celiakia - FAQ ● Poczytaj, zanim zadasz pytanie ● SkoND kLiKaSH??? czyli jak pisać po polsku ● Wszędzie są jakieś zasady ● Wszystko o chorobie i Stowarzyszeniu
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia