Agrosnova - Fortuna, Karotka etc.
Moderator: Moderatorzy
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Re: Agrosnova - Fortuna, Karotka etc.
Koncentrat barszczu KRAKUS to jedyny, który jest bezpieczny, innego nie kupuję
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
dzięki w takim razie w tym tygodniu będzie barszczyk
vita mancipio nulli datur, omnibus usu
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Nie wiedziałam, że ten barszcz jest ok. Człowiek całe życie się uczy
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Uniaczku, możesz zapodać foto tego barszczu? Jeden mi się kojarzy, ale bankowo miał mąkę pszenna w składzie - pamiętam jak dziś, bo w Wigilię okazało się, że na barszczyk mogę jedynie popatrzeć.
-
Czy to ten? Znalazłam w necie:
http://wieszcozjesz.blogspot.com/2012/1 ... ntrat.html
http://wieszcozjesz.blogspot.com/2012/1 ... ntrat.html
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Tak Anula80 to ten. Mam go w domu, bo chodzi za mną barszczyk ( zrobię go na buraczkach i jabłkach , dosmaczę tylko koncentratem), więc podam skład:
zagęszczany sok z buraków ćwikłowych( 59,3 %), woda, syrop glukozowo - fruktozowy, cukier, sól, kwas cytrynowy, zioła i przyprawy. Zawiera śladowe ilości glutaminianu monosodowego, soi, selera oraz laktozy (z mleka) pochodzące z przypraw.
Leeloo jestem pod wrażeniem avatarka
zagęszczany sok z buraków ćwikłowych( 59,3 %), woda, syrop glukozowo - fruktozowy, cukier, sól, kwas cytrynowy, zioła i przyprawy. Zawiera śladowe ilości glutaminianu monosodowego, soi, selera oraz laktozy (z mleka) pochodzące z przypraw.
Leeloo jestem pod wrażeniem avatarka
Wspaniała wiadomość!! Dzięki Wam!!
a dziękuje dziękuje uniaczku
*miał być kot, ale monopol na wąsy jest Twój od dawien dawna
a dziękuje dziękuje uniaczku
*miał być kot, ale monopol na wąsy jest Twój od dawien dawna
-
- Aktywny Forumowicz
Uwaga święta za pasem a tu zmiana składu:
Krakus barszcz czerwony
zagęszczony sok z buraków czerwonych 59,3%, woda, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję) SUSZONE WARZYWA (korzeń lubczyka, cebula por), aromaty (zawierają mleko pszenicę gluten seler) regulator kwasowości kwas cytrynowy i proszek serwatkowy (mleko) uwodorniony tłuszcz palmowy, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy i 5- rybonukloetydy disodowe, sól, maltodekstryna, przyprawy (zawierają seler i laktozę z mleka) ekstrakt przypraw: glukoza.
Jestem zawiedziona zrobiłam barszczyk z buraków i chciałam go "dosmaczyć" ale doczytałam do końca skład noi .. przestrzegam.
zakupiony wczoraj tj. 28.11.2014 r. z terminem przyd. do 09.2015 więc nie jest to raczej stara partia
Krakus barszcz czerwony
zagęszczony sok z buraków czerwonych 59,3%, woda, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję) SUSZONE WARZYWA (korzeń lubczyka, cebula por), aromaty (zawierają mleko pszenicę gluten seler) regulator kwasowości kwas cytrynowy i proszek serwatkowy (mleko) uwodorniony tłuszcz palmowy, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy i 5- rybonukloetydy disodowe, sól, maltodekstryna, przyprawy (zawierają seler i laktozę z mleka) ekstrakt przypraw: glukoza.
Jestem zawiedziona zrobiłam barszczyk z buraków i chciałam go "dosmaczyć" ale doczytałam do końca skład noi .. przestrzegam.
zakupiony wczoraj tj. 28.11.2014 r. z terminem przyd. do 09.2015 więc nie jest to raczej stara partia
-
Potwierdzam też widziałam ten skład
Ajjjj a nie ma jakiegos innego, nawet w proszku, zeby wlasnie 'dosmaczyc' barszcz wlasnej roboty?
Sandy ja kupuję w bezglutenie czerwony barszczyk gotową saszetkę, na wigilię robię sobie jedną n a szklankę i tyle, chociaz ten Krakusa był o niebo lepszy
Ooo to musze tak na wigilie w pracy wybrnac superrr
U mnie taki skład. Czy jest bezpieczny?
Ostatnio zmieniony śr 10 gru, 2014 21:23 przez lxxxxxxl, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie widac zdjecia
naprawione!