Poproszę szczególy..t.zn które bułki są takie dobre, oraz który chleb jest "odpowiednikiem" chleba Powszedniego z Bezglutenu:) Z góry dziękujęJola-Gabrysia pisze:www.balviten.com
To firma która myśli o nas - te pączki to strzał super . A te bułki to ,,poezja smaku ''.
Moja córka czeka na nowe ich produkty,
Chleb - bardziej mięciutki niż w bezglutenie .
Balviten
Moderator: Moderatorzy
Re: Balviten-bułeczki rarytas
wszędzie w domu, ale dobrze najlepiej!
Balviyen
Bułeczki - "Jaśki".
Chleba syn jeszcze nie napoczął, ale z pewnego źródła to podobnież chleb, który ma nazwę - "Chlebuś" bezglutenowy. Pączki pochłonął "nosem". Zwrócił tylko uwagę na to, że są strasznie białe (w środku), ale lukier na nich suuuper.
Chleba syn jeszcze nie napoczął, ale z pewnego źródła to podobnież chleb, który ma nazwę - "Chlebuś" bezglutenowy. Pączki pochłonął "nosem". Zwrócił tylko uwagę na to, że są strasznie białe (w środku), ale lukier na nich suuuper.
KRAKÓW
W sklepie VERT na Żabińcu u. Konecznego 6/10u czekają na informacje od klientów, ewentualnie konkretne zamówienia, i też będą sprowadzać. Tel. do sklepu: 012/ 416-16-66
Z tego co pan mówił można się spodziewać już jakiejś dostawy w okolicach przyszłego czwartku. Będzie powoli wprowadzać i czekać na opinie klientów.
Prawdopodobnie taka sama sytuacja w sklepie na Miłkowskiego 23/2 (róg Kobierzyńskiej) - tel. 012/ 267-79-44
W sklepie VERT na Żabińcu u. Konecznego 6/10u czekają na informacje od klientów, ewentualnie konkretne zamówienia, i też będą sprowadzać. Tel. do sklepu: 012/ 416-16-66
Z tego co pan mówił można się spodziewać już jakiejś dostawy w okolicach przyszłego czwartku. Będzie powoli wprowadzać i czekać na opinie klientów.
Prawdopodobnie taka sama sytuacja w sklepie na Miłkowskiego 23/2 (róg Kobierzyńskiej) - tel. 012/ 267-79-44
-
- Aktywny Nowicjusz
w Warszawie na Broniewskiego 69 pawilon 21 pani posiada w ciągłej sprzedazy Balviten-duży wybór ich produków, właściwie to chyba wszystko co jest dostępne w ofercie-ceny naprawdę dobre. I jest otwarta na wszelkie sugestie i indywidualne zamówienia. Szczególnie mi podpasowało pieczywo, jest mięciutkie a moja córcia zachwycona np. chlebkiem tostowym.Robię jej nawet z niego kanapki do szkoły, które zjada z apetytem nawet zimne (tosty). Właśnie dziś powiedziała mi,że " pyszna była ta kanapka"-cieszy mnie to bardzo,że wreszcie zaczęła chętnie zjadać kanapki w szkole.
Miłośnicy kuchni i przyrody łączcie się
Taak- bułki jaśki moja 12-letnia córka określiła jako absolutny hit. Zjadła paczkę w jeden dzień delektując się samą bułką z masłem. Pączki okreśłiła jako takie sobie ale i tak w porównaniu z tym co ja próbowałam wypiekać są ok.
I pomyśeć ,że 12 lat temu sama piekłam chleb bo ten dostępny był delikatnie mówiąc taki sobie ...
Gaga
I pomyśeć ,że 12 lat temu sama piekłam chleb bo ten dostępny był delikatnie mówiąc taki sobie ...
Gaga
- anakon
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Juz po jakichs drobnych doswiadczeniach- osobiscie rzucilam sie na bagietke niskobialkowa, ma zapach swiezego normalnego pieczywa, ale nie obylo sie bez przeszkod...bo bagietka okrutnie sie sypie, mozliwe, ze to kwestia tego, ze wybralam bezmleczna, choc w cale nie musze. Inna kwestia to jesli ktos przy okzaji ma z nimi kontakt to moglby im powiedziec, ze opakowania od maki w takim wydaniu dlugo nie pociagna...sa zbyt delikatne i cienkie i chocby przebicie ich przez te ostre konce pakowanego pieczywa moze cala porcje maki w proch obrocic. Miejmy nadzieje, ze z czasem rowniez opakowania "sie dopracuja". Poza tym asortyment ciekawy, miejmy ndzieje, ze dostosuja sie do potrzeb zmieniajacego sie rynku.
-
- Nowicjusz
Re: Balviten
Przed tygodniem dostałam w sklepie Vert w Krakowie do degustacji bułki Jaśki z Balvitenu i chleb Swojski. Rzeczywiście przypomina to recepturę Bezglutenu. Bułki były smaczniejsze od "powszednich". Chleb może bardziej przypomina razowy. Kupowałam też pączki i tu miła niespodzianka - naprawdę bliskie domowym. Do tego sklepu już Balviten sprowadzają, chyba skuszę się na inne gatunki pieczywa.meggy pisze:Powstała nowa firma bzglutenowa (polska). http://www.balviten.com/
Produkty będą do kupienia np "Wege-light" w Tyskich Halach Targowych (niedaleko reala) ul.Piłsudzkiego 8 (boks nr49-parter).