Gorąco dziękuję Łodzianom którzy przyszli na pierwsze w Łodzi warsztaty kulinarne.
Wszyscy w skupieniu oczekiwali na efekt końcowy: woda+mąka=chleb bezglutenowy w dużym skrócie oczywiście.
Madziu, Ewelinko Wasze bezglutenowe marchewkowe ciasto rewelacyjnie smakowało, doskonale się czułam mając u swego boku taką pomoc
![n :)](./images/smilies/001.gif)
Dziękuję!
Dziękuję
Darii, Damianowi, Piotrowi za profesjonalną sesję zdjęciową wiem, że przyjechaliście z daleka (Opole, okolice Turku, Warszawa) aby z nami być.
Dziękuję Pani
dr inż. Annie Sztekmiller-Szymańskiej za udostępnienie pracowni technologii żywności Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi.
Dziękuję Panu
Mariuszowi Koczwara z firmy Bezgluten za dostarczenie mąki do wypieków.
Dziękuję Panu
Jackowi Boraś z firmy Schär za dostarczenie mąki do wypieków, książeczek, broszur informacyjnych.
Dziękuję
dobrym duszyczkom które pomogły mi posprzątać i pozmywać po warsztatach:
Dario, Ewelinko, Sławko, Damianie, Piotrze - DZIĘKUJĘ- niewidoczne dla uczestników a dla mnie bardzo cenne!
Pochwalcie się czy spróbowaliście upiec i czy wyszły Wam wypieki: ciasta bezglutenowego marchewkowego lub chleba z cebulą lub pestkami dyni których przepisy przygotowałam specjalne dla Was na warsztaty.