”Bezglutenowa kuchnia wegańska na 52 tygodnie roku cz. 1.” Atelier Smaku to starannie dobrany zbiór sezonowych przepisów – po jednym na każdy tydzień w roku. Nasze Stowarzyszenie objęło publikację patronatem.
Wszystkie zawarte w niej receptury są całkowicie bez glutenu, nabiału, jajek, mięsa i sztucznych dodatków. Pożywne, pełne smaku oraz przede wszystkim stworzone i dobrze sprawdzone przez doświadczonych kucharzy – Jolę Słomę i Mirka Trymbulaka.
Każdy z przepisów posiada tabelę wartości odżywczych.
Wydana w wygodnej oprawie, ze spiralą, dzięki której książka nie zamyka się w trakcie gotowania oraz w zestawie z praktyczną zakładką.
Książka jest dostępna na stronie Atelier Smaku z możliwością zamówienia osobistej dedykacji
Wprowadzenie do jadłospisu jednego nowego przepisu na każdy tydzień nie wymaga od nas sporego wysiłku. A krok po kroku w jeden rok możemy urozmaicić swoją dietę aż o 52 smakowite potrawy. Polecamy!
https://celiakia.pl/przedstawiamy-najno ... ier-smaku/
Przedstawiamy najnowszą książkę kulinarną Atelier Smaku
Moderator: Moderatorzy