“Pysznie bez glutenu” G. Bober-Bruijn, G. Wieruszewska
Moderator: Moderatorzy
Re: “Pysznie bez glutenu” G. Bober-Bruijn, G. Wieruszewska
ups poprawiam sie pomylilam tytuly pysznie bez glutenu w matras stacjonarnej po 39,99, pokickalo mi sie z mama alergika gotuje w miekkiej oprawie jest za 24,99.
.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
- xymi
- Aktywny Forumowicz
dziś odebrałam przesyłkę z książką. Jest pięknie wydana, super przepisy - taka kuchnia jaką lubię. Wygrywa z mama alergika
Ja tez obie zakupilam bardzo mi sie podobaja i czas na nowe dania w kuchni uwazam za otwart heh
.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
3 dania z ksiazki zrobione pycha
pochwal się, basiag
No dobra zrobilam pesto ze swiezej bazyli, chyba klasyczne ten przepis ma nazwe, mozarelle z pomidorkami z tymze pesto i klopsiki w sosie pomidorowym od teraz tylko te klopsiki bede robic, pyszne, troszke ujelam b.tartej, lekkie danie naprawde polecam jak ktos ma ksiazke ja zawsze do klopsikow czy mielonych dawalam czosnek albo cebulke przesmazona teraz wiem ze robilam blad, moje byly bardzo ciezkie, odbijalo sie po nich fuj fuj, te sa idealne jak dla mnie, w ogole autorka nie uzywa w duzych ilosciach soli, pieprzu i przypraw typu wegeta to wcale, super lekko i pysznie, pesto rowniez a mozarellka mmmm palce lizacLeeloo pisze:pochwal się, basiag
no dobra, zachęciłaś mnie