Przytłoczony
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Przytłoczony
Dziś dowiedziałam się na pewno, że mam celiakię. Czuję się przytłoczona. Za każdym razem, gdy sprawdzam produkt spożywczy w mojej spiżarni, zawiera gluten. Właśnie dowiaduję się również, że szampon zawiera gluten. Czy kiedykolwiek będzie lepiej? Nie wiem, od czego zacząć.
Re: Przytłoczony
To oczywiste na początku diagnozy. Za jakiś czas to minie.
Na start zajrzyj tutaj i przeczytaj wszystko, pobierz treści edukacyjne, Stowarzyszenie realnie pomaga i wspiera nas wszystkich:
www.celiakia.pl
Warto też zapisać się do PSOzCinDB, wtedy można brać udział w spotkaniach, webinarach, otrzymuje się pakiet świetnych i niedostępnych materiałów.
Na start zajrzyj tutaj i przeczytaj wszystko, pobierz treści edukacyjne, Stowarzyszenie realnie pomaga i wspiera nas wszystkich:
www.celiakia.pl
Warto też zapisać się do PSOzCinDB, wtedy można brać udział w spotkaniach, webinarach, otrzymuje się pakiet świetnych i niedostępnych materiałów.
-
- Nowicjusz
Re: Przytłoczony
Wygląda na to, że obecnie sporo osób cierpi na celiakię. Szczerze mówiąc, właśnie się dowiedziałem i myślę, że częściowo dzieje się tak dlatego, że jedzenie, które jem na co dzień, zawiera gluten.Leeloo pisze: ↑czw 26 wrz, 2024 15:20 To oczywiste na początku diagnozy. Za jakiś czas to minie.
www.celiakia.pl