Środa Wielkopolska
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Środa Wielkopolska
Uwaga! Uwaga!
Nowy sklep z żywnością bezglutenową! Gdzie? W Środzie Wielkopolskiej
Nazywa się DOBRE ZYCIE i mieści w pasażu przy ul. Dąbrowskiego 3. Produkty Glutenexu (chleby drożdżówy, koncentraty , makarony) a także sporo innych sojowe, ryżowe itp.
Od przyszłego tygodnia również Balviten i w bliskiej przyszłości Bezgluten.
Zapraszam i mam nadzieje, że ułatwi życie kilku średzianom
Nowy sklep z żywnością bezglutenową! Gdzie? W Środzie Wielkopolskiej
Nazywa się DOBRE ZYCIE i mieści w pasażu przy ul. Dąbrowskiego 3. Produkty Glutenexu (chleby drożdżówy, koncentraty , makarony) a także sporo innych sojowe, ryżowe itp.
Od przyszłego tygodnia również Balviten i w bliskiej przyszłości Bezgluten.
Zapraszam i mam nadzieje, że ułatwi życie kilku średzianom
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Marcin Jerzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest jeszcze jeden sklep z żywnością bezglutenową i niskobiałkową w Środzie (i powstał chyba nawet wcześniej). To sklep zielarsko - medyczny DARY NATURY. Mieści się na Targowisku przy cukierni "Kokosanka". Wybór produktów jest naprawdę duży od różnych chlebów, makaronów po mąki i słodycze. Można też zamawiać ciasta i wyroby garmażeryjne. Wkrótce mają też mieć wędliny bezglutenowe. Polecam wszystkim.
Sklep przy targowisku- przy cukierni "Kokosanka"- istniejepeligrosa pisze:Wiadomość została napisana ponad pół roku temu. Ciekawi mnie czy ten sklep nadal istnieje. Nie jestem co prawda ze Środy, ale mieszkam w pobliżu i byłoby mi po drodze wstąpić tam raz po raz. Poproszę kogoś ze Środy o potwierdzenie.
pozdrawiam:)
Mama Ady-14latki,będącej od 1styczna 2009r. na diecie bezglutenowej...
Dzięki za informację, niebawem się pewno wybiorę
pozdrawiam również
pozdrawiam również
http://alergia-pokarmowa-u-doroslych.bloog.pl/
Inne silne alergeny: drożdże, czosnek, orzech laskowy, kukurydza, proso, mleko kozie, mleko owcze, siemię lniane, wanilia...
It's got to be perfect...
Inne silne alergeny: drożdże, czosnek, orzech laskowy, kukurydza, proso, mleko kozie, mleko owcze, siemię lniane, wanilia...
It's got to be perfect...
Re: Środa Wielkopolska
Witam
Dowiedziałem się, że mam celiakię. Czy ktoś wie, gdzie w Środzie można kupić produkty bezglutenowe? Znalazłem trochę w Intermarche i w Piotrze i Pawle, ale nie jest tego zbyt dużo.
Dowiedziałem się, że mam celiakię. Czy ktoś wie, gdzie w Środzie można kupić produkty bezglutenowe? Znalazłem trochę w Intermarche i w Piotrze i Pawle, ale nie jest tego zbyt dużo.