Katowice
Moderator: Moderatorzy
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Dodam, że w tym samym miejscu tylko, że na pasażu jest stoisko z owocami, orzechami itp. Są tam pyszne wiśnie i żurawina suszone i nie posypywane niczym. Tak zapewnia sprzedawca. Wiem, że oni czasem głupoty plotą ale Tymowi nic po tym się nie dzieje a on na minimalne ilości zaraz reaguje do tego organoleptycznie też nic nie widać na nich. Kupiłam u nich sok z żurawiny bez dodatków. Nie było ani cukru ani konserwantów sam sok. Pyszny i mega kwaśny )) Są też na tym samym pasażu wędliny. Producent zapewnia, że nie mają glutenu. Pani przy mnie do niego dzwoniła. Co więcej sprzedawca miał duże pojęcie o glutenie, celiakii itd.
Dwa bezglutki - mama i syn Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.
Nowy punkt w Katowicach - E.LECLERC
Informuję wszystkich bezglutenowców, że w E.leclercu na Jankego można kupić produkty bezglutenowe, powiększają cały czas ofertę.Dostępne jet też już PIWO dla doroślaków Z tego co się orientowałam to mają też być jakieś produkty z garmażerki (pierogi?), zobaczymy będę informować o dalszej ofercie bo jestem stałym klientem sklepu.
Eleclerc Katowice
W poniedziałek mają być w leclercu prawdopodobnie wędlinki Bg z Konspola i jest litrowe piwo
Eleclerc Katowice
Są wędliny i jest Cydr (oczywiście bg), chleby, maki słodycze z bezglutenu a mają jeszcze być z balvitenu
Eleclerc Katowice
Jest mąka i ciasteczka z firmy Schär, można piec dobre chlebki
-
- Aktywny Forumowicz
Eleclerc Katowice
W poniedziałki jest dzień bezglutenowy i są promocje na produkty bg.W tym tygodniu na mąki z schara.
Wędliny Żywiec
Witam ,
Dzisiaj byłam w sklepie na 1 Maja 27 (przedłużona Warszawska)- sklep firmowy żywiec.
Zakupiłam parówki bezglutenowe , krakowską , śląska, mieli jeszcze kabanosy i chyba franfruterki i biała kielbasę. Byłam tam pierwszy raz i się cieszę ponieważ ceny nie sa wygórowane. Ja za śląską zapłaciłam 19 zł za kg. krakowska juz droga bo 45 zl ale dobra ...sucha. Parówki 9 zl za paczkę. (parówki z szynki)
Polecam.
Dzisiaj byłam w sklepie na 1 Maja 27 (przedłużona Warszawska)- sklep firmowy żywiec.
Zakupiłam parówki bezglutenowe , krakowską , śląska, mieli jeszcze kabanosy i chyba franfruterki i biała kielbasę. Byłam tam pierwszy raz i się cieszę ponieważ ceny nie sa wygórowane. Ja za śląską zapłaciłam 19 zł za kg. krakowska juz droga bo 45 zl ale dobra ...sucha. Parówki 9 zl za paczkę. (parówki z szynki)
Polecam.