rozmrażanie i odświeżanie
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
- Posty: 13
- Rejestracja: pt 29 cze, 2007 13:05
- Lokalizacja: Warszawa
- Magdalaena
- -#Moderator
- Posty: 1366
- Rejestracja: pt 02 sty, 2004 13:28
- Lokalizacja: Warszawa
-
- Nowicjusz
- Posty: 13
- Rejestracja: pt 29 cze, 2007 13:05
- Lokalizacja: Warszawa
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
- Posty: 866
- Rejestracja: pn 24 maja, 2004 22:49
- Lokalizacja: Wrocław
Olenia, a po odparowaniu kładź chlebek na deskę drewnianą, albo ściereczkę, albo ręcznik papierowy- coś co wsiąka wodę, bo w przeciwnym razie np. na talerzyku woda się będzie skraplała i chlebek będzie się robił mokry.
- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
-
- Nowicjusz
- Posty: 13
- Rejestracja: pt 29 cze, 2007 13:05
- Lokalizacja: Warszawa
- Kasia-mama
- Forumowicz
- Posty: 132
- Rejestracja: sob 17 sty, 2004 17:20
- Lokalizacja: Kraków
Re:
Wiesz co, musisz mieć pewność że jesteś w trybie rozmrażania. Nawet na najmniejszej mocy chlebek stwardnieje o 1,5 minuty. Ja wsadzam na ok. 5 minut (w zależności od rodzaju chleba) i nastawiam na specjalny tryb do rozmrażania.JoannaW pisze:ten, który próbowałam rozmrozić w mikrofali był nie tyle twardy, co przeraźliwie suchy.... ble... jednak nad parą jest smaczniejszy... albo po prostu nie umiem...